AC8A6673.jpg

Wie is Marlies ten Duis

Ik ben Marlies ten Duis

Met mijn achtergrond en ervaring als psycholoog, coach, trainer en organisatieadviseur heb ik mij breed inzetbaar gemaakt op het vlak van ‘de (werkende)mens en haar (persoonlijke)ontwikkeling’. Ik begeleid teams in het optimaliseren van hun samenwerking, ik coach individuen in hun persoonlijke ontwikkeling en beweging naar meer balans en geef graag trainingen op het gebied van werkgeluk en -balans, gespreksvoering, leiderschap en samenwerking. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om colleges te geven als docent toegepaste psychologie en ben ik als psycholoog regelmatig betrokken bij diverse vormen van assessments.

Ik breng graag beweging

Energie & Ontwikkeling zijn woorden die mijn omgeving direct bij mij voelen en, gelukkig, voel ik dat zelf ook! Ik ben graag in beweging en ik breng ook graag beweging. Zowel fysiek als mentaal. En daar is soms even stilstaan voor nodig. En soms een duwtje in de rug…

Ga jij met mij mee op zoek naar de beweging die jij hebt te maken?

 

Fysieke beweging brengt beweging in je hoofd

Tijdens mijn coachgesprekken ga ik graag naar buiten. Wandelen en soms, als daaraan behoefte is, zelfs hardlopen. Fysieke beweging brengt (bewezen) beweging in je hoofd. De afleiding en referentie aan de omgeving geeft bovendien regelmatig nieuwe inzichten en het is vaak gemakkelijker voor ons om open te zijn als we de ander niet aldoor aan hoeven te kijken. Natuurlijk coach ik ook gewoon binnen als dat passender is. 

Op mijn 'wat' pagina kun je meer vinden over wat ik doe.