top of page
AC8A6673.jpg

Wie is Marlies ten Duis

Ik ben Marlies ten Duis

Energie & Ontwikkeling zijn woorden die mijn omgeving direct bij mij voelt. Ik ben graag in beweging en ik breng ook graag beweging. Zowel fysiek als mentaal. En daar is soms even stilstaan voor nodig. En soms een duwtje in de rug. 

Met mijn achtergrond en ervaring als (ACT)psycholoog, coach, trainer, leidinggevende en organisatieadviseur heb ik mij breed inzetbaar gemaakt op het vlak van de (werkende) mens en haar ontwikkeling. Ik heb veel plezier in mijn werk en de diverse rollen die ik mag vervullen om jou of jouw team te prikkelen of te motiveren. Ik vind het belangrijk om aan te sluiten bij jouw behoefte en om tegelijkertijd zelf de ruimte te voelen om kritisch te zijn en terug te kunnen geven wat ik waarneem. 

Ik coach individuen in hun persoonlijke ontwikkeling naar meer waardegericht leven of balans en begeleid teams in het optimaliseren van hun samenwerking. Daarnaast geef ik diverse trainingen, zoals Acceptance & Commitment Therapy (ACT), mindful rennen of mindful wandelen.

 

Wil je meer weten van wat ik doe en hoe we een samenwerking vorm kunnen geven, kijk dan even op mijn wat pagina of neem gewoon contact op en dan vertel ik zelf gewoon meer!

 

bottom of page